Matchmaking event: Trobades professionals a la Fira de Biomassa

Tant el professional com el ciutadà que desitgin emprendre un projecte de bioenergia, cercar productors de biomassa, prospectar alternatives d’estalvi energètic amb biomassa, contactar amb socis empresarials (instal·ladors, productors, ESE’s, etc.) o buscar finançament, podran participar en reunions bilaterals per posar-se en contacte amb diferents agents de la cadena de valor de la biomassa forestal.

El principal objectiu de les trobades professionals és posar en contacte els agent apropiats per al desenvolupament de l’activitat de bioenergia forestal: propietaris, empreses forestals, productors de biomassa forestal, comercialitzadors de biomassa, empreses d’instal·lacions, empreses de serveis energètics i/o potencials usuaris. Per exemple per posar en contacte potencials usuaris consumidors de biomassa amb productors o empreses de serveis energètics; o bé empreses de serveis energètics amb productors de biomassa i instal·ladors.

Per a això es programaran aquestes reunions bilaterals pel dia 21 de febrer de 2013 a partir de les 16:00 cada 30 minuts.

L’Àrea d’Aprofitaments Fusters i Biomassa del CTFC duu a terme aquesta acció en el marc del projecte Biomass Trade Centre II del programa Intelligent Energy Europe a la segona edició de la Fira de Biomassa Forestal de Catalunya. Es realitza en el marc de la II Fira de Biomassa Forestal a Catalunya a fi d’aprofitar les sinergies que significa aquest gran esdeveniment.

Data i lloc: Dijous 21 de febrer de 2013 a Vic, Recinte Firal El Sucre

Horari: 16-20h.

Inscripcions: tancades.

Informació: biomassa[at]ctfc.es; Judit Rodríguez, 973 48 17 52, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

Web del projecte: www.biomasstradecentre2.eu

Recent Comments

  • juliol 2, 2014 at 1:59 pm

    […] més informació sobre l’esdeveniment: web CTFC. ← Dues jornades per conèixer més sobre la biomassa Durant la fira es realitzaran […]

Comments are closed.