14 i 15/04/11 – 1r Congrés Canvi Climàtic i Món Local: La Gestió Energètica al Municipi

14 i 15 d’abril de 2011, Reus

L’Ajuntament de Reus, en col·laboració amb l’Institut Català de l’Energia i l’Oficina del Canvi Climàtic, organitzen els dies 14 i 15 d’abril de 2011 el I Congrés de l’Energia i el Món Local a Catalunya.

Els principals temes plantejats durant el congrés faran esment sobretot als models de gestió energètica dels municipis, amb especial èmfasi en la situació dels petits municipis de Catalunya, i es plantejaran els escenaris de futur de la gestió energètica al món local.

L’Ajuntament de Reus està impulsant l’organització d’aquesta trobada amb el ferm convenciment que ara és el moment de compartir coneixements i experiències per promoure el paper de l’Administració local en una gestió dels recursos eficient i de desenvolupar polítiques eficaces. Es vol recollir les inquietuds del món local per actualitzar coneixement tècnics i legals, reconèixer experiències de referència en la gestió municipal, donar a conèixer les accions i les polítiques més eficients per promoure noves actuacions, polítiques innovadores i crear estratègies.

Enllaç