Centres de Logística de Biomassa II

Projecte Biomass Trade Centre II

El projecte Biomass Trade Centre II té com a objectiu incrementar la producció i ús d’energia procedent de la biomassa llenyosa, organitzant esdeveniments on participin grups interessats en invertir en el negoci de la biomassa, i els centres de comercialització i distribució de biomassa (BLTC) en 9 països europeus (Àustria, Croàcia, Alemanya, Grècia, Irlanda, Itàlia, Romania, Eslovènia i Espanya), i presentant informació clara, integrada i dirigida al mercat als potencials inversors: agricultors i propietaris forestals, emprenedors forestals, contractistes forestals i altres parts interessades en oportunitats de negoci per produir i vendre productes i serveis energètics al mercat. També promourà la contracció d’energia de la biomassa entre proveïdors de biomassa i usuaris potencials.

1. Esdeveniments

2. Notícies i resultats

3. Informació i assessoraments

L’Àrea d’Aprofitaments Fusters i Biomassa del CTFC duu a terme accions d’informació i assessorament sobre bioenergia forestal en el marc del projecte Biomass Trade Centre II del programa Intelligent Energy Europe i amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

  • Producció de biomassa forestal llenyosa i cultius energètics (tancat)
  • Centres de logística i comercialització de biomassa (tancat)
  • Producció i venda de calor (tancat)
  • Calefacció amb biomassa llenyosa (tancat)

4. Més informació

Si voleu més informació sobre el projecte, participar o col·laborar d’alguna manera us podeu adreçar a:

Judit Rodríguez

(+34) 973 48 17 52

Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

Crta. de Sant Llorenç de Morunys, Km.2

25280 Solsona

Responsabilitat legal

El contingut d’aquest bloc només compromet al CTFC i no reflecteix necessàriament la opinió de la Unió Europea. Ni la EACI ni la Comissió Europea són responsables de la utilització que es podrà fer a la informació que figura a la mateixa.